پروفیل آلومینیومی | قیمت انواع پروفیل آلومینیوم درب و پنجره

فهرست مطالب

  • چرا پروفیل آلومینیومی؟

    مطمئنا بارها و بارها نام پروفیل آلومینیومی به گوش شما خورده است اما آیا همگی با کاربرد آن نیز آشنایی دارید؟ پیش از اینکه بخواهیم در مورد پروفیل های آلومینیومی صحبت کنیم، اصلا باید بدانیم پروفیل چیست و به طور کلی چه کاربردی دارد؟ چرا این نام به دنیای صنعت و ساختمان گره خورده است؟ پس تا انتهای مقاله ما باشید و اطلاعات سودمندی در این زمینه کسب کنید.

    به نظر شما جهان اطرافمان از چه چیزی ساخته شده است؟ اگر دقیق‌تر نگاه کنیم، خواهیم دید که بسیاری از سازه‌ ها، تجهیزات و ابزارهایی که روزانه با آن‌ها سروکار داریم، از قطعات و ساختارهای خاصی تشکیل شده‌اند که ما به آن‌ها پروفیل می‌گوییم. پروفیل‌ ها در واقع، قطعاتی هستند که به شکل ‌های گوناگون طراحی و ساخته می‌ شوند و کاربرد اصلی ‌شان ایجاد استحکام، زیبایی و عملکرد بهتر در ساختارهای مختلف است.

    این قطعات که عمدتاً از مواد مختلفی مانند فلزات ساخته شده اند نه تنها در صنایع بزرگ مانند ساختمان‌ سازی و خودروسازی جایگاه ویژه ‌ای دارند، بلکه در زندگی روزمره ما نیز به‌ کار می ‌روند. پنجره‌ ای که رو به طبیعت باز می شود یا حتی اسکلت یک آسمان‌ خراش بلند به لطف وجود چیزی به نام پروفیل شکل گرفته‌اند.

    البته باید بدانید که پروفیل ها نیز خود به انواع مختلفی تقسیم بندی می شوند. کاربرد پروفیل نیز با توجه به نوع آن مشخص می شود. در دنیای امروز، پروفیل ها به دو نوع عمده پروفیل های ساختمانی و پروفیل های صنعتی تقسیم بندی می شوند. در هر یک از بخش های مختلف صنایع، یکی از این دو دسته پروفیل مورد استفاده قرار می گیرند. به عنوان نمونه برای تولید درب و پنجره از پروفیل های ساختمانی استفاده می کنند.

    پروفیل آلومینیومی

    مزایا و کاربرد پروفیل آلومینیومی

    آیا تاکنون به این فکر کرده ‌اید که چگونه مصالحی به ‌ظاهر ساده می ‌توانند تأثیری شگرف بر طراحی، صنعت و حتی زندگی روزمره ما داشته باشند؟ پروفیل‌ آلومینیومی یکی از محصولاتی است که پس از تولید، تاثیرات فوق العاده ای بر صنعت ساختمان سازی و سایر صنایع گذاشت. اما واقعاً چه چیزی باعث شده که پروفیل های آلومینیومی تا این حد محبوب و کاربردی باشند؟ فرض کنید محصولی در اختیار دارید که علاوه بر سبک بودن، مقاوم و انعطاف پذیر نیز باشد. پروفیل باکیفیت آلومینیومی دقیقاً چنین ویژگی‌ هایی دارد. بیایید نگاهی دقیق‌تر به ویژگی ‌های خاص این محصول بیندازیم.

    فکر می کنید مهم ترین کاربرد پروفیل های آلومینیومی چیست؟ اگر دقت کرده باشید، این محصول اغلب در فضاهای باز و سازه های بزرگ به کار می روند. اما آیا یک فلز در برابر اکسیژن مستقیم، دچار زنگ زدگی نمی شود؟ آلومینیوم جزو مقاوم ترین فلزات در برابر اکسایش و خوردگی به شمار می رود. از این رو اغلب در محیط های باز و همچنین در برخورد مستقیم با اکسیژن خاصیت خود را از دست نمی دهد.

    چه برای طراحی نمای یک ساختمان مدرن و چه در تولید قطعات صنعتی پیچیده، انعطاف‌پذیری پروفیل آلومینیومی، مزایای شگفت انگیزی را خلق می کند. طراحی پروفیل آلومینیوم به گونه ای است که قابلیت انعطاف پذیری و شکل دهی بالایی دارد. برای همین می توان آن را در اغلب صنایع به کار گرفت.

    شاید برایتان جالب باشد بدانید که آلومینیوم یکی از بازیافت ‌پذیرترین مواد موجود در طبیعت است. در نتیجه پس از فرسودگی پروفیل آلومینیومی، این محصول مجددا به چرخه تولید باز می گردد. این ویژگی به طور غیر مستقیم از طبیعت محافظت کرده و باعث حفظ توازن آن می شود.

    READ  قیمت مدل درب و پنجره دوجداره حفاظ دار (ضد صرقت)
    قیمت انواع پروفیل آلومینیومی درب و پنجره کیلویی

    قیمت انواع پروفیل آلومینیومی درب و پنجره

    قیمت پروفیل‌های آلومینیومی درب و پنجره به عوامل متعددی بستگی دارد، از جمله:

    • نوع پروفیل:
      • پروفیل‌های سنتی: این پروفیل‌ها ساده‌تر و ارزان‌تر هستند. قیمت هر کلیوگرم از ۴۰۰۰۰۰ تومان
      • پروفیل‌های ترمال بریک: این پروفیل‌ها عایق حرارتی و صوتی بهتری دارند و گران‌تر هستند. قیمت هر کلیو گرم از ۵۵۰۰۰۰ تومان
      • پروفیل‌های اختصاصی: این پروفیل‌ها برای کاربردهای خاص طراحی می‌شوند و قیمت‌های متفاوتی دارند. قیمت هر کیلو گرم از ۵۰۰۰۰۰ تومان
    • آلیاژ آلومینیوم: آلیاژهای مختلف آلومینیوم خواص و قیمت‌های متفاوتی دارند.
    • ضخامت و ابعاد پروفیل: پروفیل‌های ضخیم‌تر و بزرگ‌تر، گران‌تر هستند.
    • رنگ و پوشش: پروفیل‌های رنگی یا با پوشش‌های خاص، گران‌تر هستند.
    • برند و کیفیت تولید: برندهای معتبر و پروفیل‌های با کیفیت بالاتر، قیمت بیشتری دارند.
    • نوسانات بازار: قیمت آلومینیوم و مواد اولیه، می‌تواند بر قیمت نهایی پروفیل‌ها تأثیر بگذارد.

    برای اطلاع از قیمت ها با کارشناسان ما در ارتباط باشید

    درباره قیمت پنجره آلومینیومی بیشتر بدانید  

    انواع پروفیل آلومینیوم درب و پنجره کدامند؟

    وقتی صحبت از طراحی درب و پنجره می شود، فقط زیبایی بصری مطرح نیست. شما در عین انتخاب یک محصول زیبا، باید به فکر دوام و کارایی آن باشید. امروزه با کمک پروفیل آلومینیومی، انواع مختلف درب و پنجره را به شکلی ویژه طراحی می کنند. اما آیا می دانید این محصول پرکاربرد در چه انواعی تولید می شود و هر کدام چه مزایایی دارند؟ با ما همراه باشید تا انواع پروفیل آلومینیوم در و پنجره را بررسی کنیم.

    • پروفیل آلومینیوم ترمال بریک:

    به دنبال یک عایق حرارتی خاص می گردید؟ اگرچه پروفیل های معمولی ویژگی های خاص فراوانی دارند اما عایق حرارتی نیستند. این در حالی است که امروزه پروفیل های ترمال بریک در برابر حرارت نیز مقاومت می کنند. این محصول به دلیل اینکه دارای تسمه ای از جنس پلی آمید است، جداره داخلی و خارجی پروفیل را در برابر حرارت مقاوم می کند. در نتیجه می توانند از نفوذ حرارت و صوت جلوگیری کنند.

    • پروفیل آلومینیوم ثابت و متحرک:

    پروفیل های آلومینیومی به دو نوع ثابت و متحرک نیز تقسیم بندی می شوند. در نوع ثابت، امکان جابجایی پروفیل وجود ندارد و نام دیگر این مدل، پروفیل ویترینی می باشد. این در حالی است که پروفیل آلومینیوم در و پنجره متحرک، قابلیت جابجایی و باز و بسته شدن دارد.

    • پروفیل آلومینیوم دو و چند جداره:

    شاید به جرات بتوان گفت پرطرفدارترین پروفیل آلومینیوم درب و پنجره، پروفیل دو جداره و چند جداره می باشد. اکثر اوقات در محیط هایی که نیاز به کاهش صدای اضافی احساس می شود، پروفیل چند جداره نصب می کنند. ساختار ویژه این نوع پروفیل، عملکرد ضد عایق مناسبی را در برابر صوت از خود نشان می دهد. البته میزان عملکرد این پروفیل بسته به تعداد جدارهای شیشه ای که در خود نگه می دارد، متفاوت می باشد.

    بیشتر بدانید: ۹ مدل از انواع درب و پنجره آلومینیومی

    پروفیل درب و پنحره آلومینیوم

    ۳ نکته طلایی برای انتخاب پروفیل مناسب

    به نظر شما انتخاب نادرست یک قطعه ساده چطور می‌ تواند یک پروژه بزرگ را به چالش بکشد؟ بدون شک کیفیت پایین پروفیل آلومینیومی، می تواند یک پروژه مهم و صنعتی را با شکست مواجه کند. انتخاب صحیح این قطعه می‌ تواند کیفیت، زیبایی و عملکرد پروژه شما را تضمین کند و آینده پروژه شما را تغییر دهد. اما چگونه اطمینان حاصل کنیم که بهترین انتخاب ممکن را داشته‌ ایم؟ با ما همراه باشید تا با بررسی استانداردهای کیفی انواع پروفیل، بهترین انتخاب ممکن را داشته باشیم.

    1. پیش از هر اقدامی، هدف پروژه را به دقت مشخص کنید.
    READ  9 مدل از انواع درب و پنجره آلومینیومی

    همان طور که گفتیم، پروفیل های آلومینیومی انواع مختلفی دارند و برای کاربردهای متنوعی طراحی شده اند. بنابراین قبل از انتخاب، دقیقاً بدانید که پروفیل برای چه هدفی به کار خواهد رفت. آیا به دنبال پروفیل صنعتی هستید یا می خواهید آن را برای کاربردهای ساختمانی استفاده کنید؟ مشخص کردن هدف پیش از خرید، شما را در داشتن انتخابی هوشمندانه یاری می رساند.  

    1. به دنبال محصولاتی با استاندارد کیفی بالا باشید.

    فکر می کنید روش مناسب برای تعیین استاندارد کیفی یک پروفیل آلومینیومی چیست؟ سعی کنید همیشه به دنبال پروفیل ‌هایی باشید که دارای استانداردهای بین ‌المللی باشند. مسلما این معیارها تضمین کننده کیفیت نهایی محصول هستند. اگر از دانش کافی در این زمینه برخوردار نیستید، سعی کنید از متخصصان این حوزه کمک بگیرید.

    1. آزمون و خطای محصول را فراموش نکنید.

    انواع پروفیل آلومینیوم درب و پنجره، از کیفیت های مختلفی برخوردار هستند. بنابراین بدون آزمون و خطا، نمی توان محصول را در مقیاس بالا سفارش داد. اگر در مقیاس بزرگی خرید می‌ کنید، ابتدا نمونه ‌ای کوچک از پروفیل را خریداری کرده و آن را بررسی کنید تا از کیفیت و تطابق آن با نیازهای پروژه مطمئن شوید.

    انواع پروفیل آلومینیوم درب و پنجره

    تفاوت های میان پروفیل آلومینیومی و فولادی

    برای هر پروژه ساختمانی و صنعتی دو گزینه پروفیل آلومینیومی و پروفیل فولادی پیش روی شماست. شاید در نگاه اول این دو شبیه به هم به ‌نظر برسند. با این حال پشت پرده این شباهت ‌ها، تفاوت های بسیاری نهفته است که می‌تواند مستقیماً بر عملکرد، هزینه و حتی طول عمر پروژه شما تأثیر بگذارد. در این مقاله، قصد داریم تا وارد جزئیات شویم و پروفیل‌ های آلومینیومی و پروفیل ‌های فولادی را از زوایای مختلف مانند وزن، استحکام، مقاومت در برابر خوردگی، نحوه طراحی و هزینه مقایسه کنیم.

    در نگاه اول، باید بدانید که مهم ترین تفاوت میان این دو پروفیل، در وزن آن ها خلاصه می شود. پروفیل‌ های آلومینیومی به دلیل چگالی پایین، معمولا سبک ‌تر از پروفیل ‌های فولادی هستند. این ویژگی آن ‌ها را به گزینه ‌ای ایده‌آل برای پروژه‌هایی که نیاز به مواد اولیه سبک دارند، تبدیل می ‌کند.

    از طرف دیگر، فولاد به دلیل چگالی بالا سنگین ‌تر است و برای سازه‌هایی که باید بارهای سنگین را تحمل کنند، مانند پل‌ها یا ستون ‌ها، مناسب ‌تر است.شاید برایتان جالب باشد که یکی از نقاط قوت آلومینیوم، انعطاف‌پذیری بالای آن است.

    این ویژگی اجازه می دهد انواع پروفیل آلومینیومی با طراحی های پیچیده و خاص تولید شوند.

    در نتیجه با کمک پروفیل های آلومینیومی طراحان و معماران در خلق سازه های جدید، نوآوری بیشتری را به خرج می دهد. از طرفی دیگر فولاد به دلیل سختی بالا برای شکل دهی و تولید اشکال مختلف چندان مناسب نمی باشد.

    کاربرد پروفیل های آلومینیومی و فولادی نیز با یکدیگر تفاوت دارد و این به میزان مقاومت آن ها بستگی دارد. اگرچه آلومینیوم مقاومت مناسبی دارد، اما فولاد در زمینه استحکام مکانیکی بهتر عمل می کند. پروفیل ‌های فولادی می‌ توانند فشار سنگین را بدون تغییر شکل تحمل کنند.

    در مورد تفاوت قیمت پنجره دوجداره آلومینیومی با upvc بیشتر بدانید

    کاربرد پروفیل آلومینیومی

    سوالات متداول درباره پروفیل آلومینیومی

    پروفیل آلومینیوم چیست و چرا انتخاب اول بسیاری از صنایع است؟

    پروفیل آلومینیومی محصولی با کاربردهای متنوع است که طی فرایند اکستروژن تولید می شود. این محصول به دلیل قابلیت‌های بالای خود نظیر انعطاف پذیری، سبک بودن و مقاومت توانسته حضوری پر رنگ در صنایع داشته باشد. امروزه در تمامی بخش‎های صنعتی و ساختمانی، از انواع پروفیل های آلومینیومی استفاده می کنند.  

    READ  تعویض پنجره قدیمی با دوجداره در تهران

    چطور می ‌توان بهترین پروفیل آلومینیومی را انتخاب کرد؟

    برای انتخاب یک پروفیل مناسب ضروری است نکات زیادی مورد توجه قرار بگیرد. در این میان بهتر است که ابتدا نیاز پروژه خود را در نظر بگیرید. پیش از هرچیز از خودتان بپرسید که چه انتظاراتی از یک پروفیل دارید. در نهایت پس از تعیین کاربرد، باید به دنبال متخصصینی باشید که شما را در امر تصمیم گیری یاری می رسانند. می توانید با کمک مشاوره های پیشرفته، بهترین پروفیل های آلومینیومی را خریداری کنید.  

    ماندگاری و نحوه نگهداری پروفیل‌ های آلومینیومی چگونه است؟

    پروفیل های آلومینیومی نگهداری چندان دشواری ندارند و تنها در صورت استفاده های معماری، نیاز به مراقبت دارند. برای حفظ زیبایی و دوام، توصیه می ‌شود سطح پروفیل درب و پنجره را با پارچه نرم و کمی مرطوب پاک کنید و از تماس با مواد شیمیایی قوی بپرهیزید. همچنین در صورت نصب در فضای باز، بررسی دوره ‌ای وضعیت آن توصیه می‌‌شود.

    پروفیل‌های آلومینیومی چه آینده‌ای در صنایع دارند؟

    در دوره کنونی، تکنولوژی با سرعت چشمگیری در حال پیشرفت است. صنایع تولید انواع پروفیل آلومینیوم درب و پنجره نیز از این قاعده مستثنی نیست. با پیشرفت فناوری، انتظار می ‌رود پروفیل‌ های آلومینیومی در آینده به شکلی حرفه‌ای تر و با وزن کمتر طراحی شوند. مسلما رسیدن به چنین هدفی چندان دور نیست و امید است که به زودی تحولی شگفت در این عرصه پدید آید.

    بیشتر بدانید: راهنمایی جامع در رابطه با پنجره آلومینیومی

    طراحی پروفیل آلومینیوم

    کلام آخر

     

    با خواندن این مقاله دانستید که پروفیل های آلومینیومی برای کاربردهای متنوعی طراحی شده اند. این محصولات با داشتن دوام بالای خود، می توانند به عنوان ماده اولیه اغلب صنایع به شمار روند. مسلما در دنیایی که کیفیت حرف اول را می زند، انتخاب مصالح اولیه مناسب می تواند مرز بین موفقیت و شکست در پروژه های عظیم محسوب شود. پروفیل باکیفیت آلومینیومی بارها و بارها دوام خود را در پروژه های مختلف اثبات کرده است. از این رو برای اکثر صنایع همچنان پرکاربرد است.

    همان طور که دانستیم، یکی از اصلی ترین کاربردهای پروفیل آلومینیومی، استفاده در صنعت تولید درب و پنجره است. اکثر شرکت های بزرگ، کارخانه های تولیدی، منازل مسکونی و دفاتر اداری نیاز به درب و پنجره های دوجداره دارند. وجود پروفیل در درب و پنجره های دوجداره به عنوان عایق صوتی و حرارتی عمل می کند. از این رو امروزه پروفیل به عنوان ماده اولیه در صنعت تولید انواع درب و پنجره شناخته می شود.

    حال فکر کنید که پروژه شما می تواند با انتخاب پروفیل آلومینیومی، هم از نظر طراحی و هم از نظر عملکرد، به سطحی جدید ارتقا پیدا کند. پس به نظر شما آیا وقت آن نرسیده که با انتخابی هوشمندانه، مسیر جدیدی برای موفقیت خود ایجاد کنید؟ فراموش نکنید که آینده پروژه‌ تان به تصمیم‌ های امروز شما بستگی دارد. پس درنگ نکنید و هرچه سریع تر پروفیل مورد نیاز برای پیشبرد پروژه خود را تهیه نمایید.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۲ رای
    پروفیل آلومینیومی | قیمت انواع پروفیل آلومینیوم درب و پنجره
    تصویر محمد غلام نژاد

    محمد غلام نژاد

    محمد غلام نژاد هستم سی وپنج سالمه،سالهاست که در صنف درب و پنجره هستم به خاطر علاقه زیادی که از بچگی به کامپیوتر و طراحی داشتم،این سایتو طراحی کردم تا بتونم با انتشار مطالب کاربردی صنف درب و پنجره رسالت خودمو انجام بدم و کمکی هر چند کم به هموطنانم بکنم
    ارسال نظر

    آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.